De modetrends van de winter 2022

Hier zijn enkele trends en tips voor winter 2022 op basis van eerdere jaren:

  1. Sweater Weather: Heerlijke comfy truien
  • Oversized truien: Kies voor oversized truien die je warm houden en tegelijkertijd een stijlvolle, nonchalante look creëren. Combineer ze met skinny jeans of leggings en laarzen voor een gebalanceerd silhouet.
  • Coltruien: Coltruien zijn zowel praktisch als stijlvol en passen goed bij veel verschillende outfits. Draag ze onder een blazer, jas of jurk voor extra warmte en een gelaagde look.
  • Grafische prints en patronen: Truien met opvallende prints, patronen of texturen voegen interesse en kleur toe aan je wintergarderobe. Experimenteer met geometrische patronen, dierenprints of abstracte ontwerpen.
  1. Coat Season: De perfecte jas voor de koudere dagen
  • Lange wollen jassen: Een lange wollen jas is een klassieker die je zowel warm als stijlvol houdt. Kies voor een neutrale kleur zoals zwart, grijs, camel of marineblauw, die gemakkelijk te combineren is met de rest van je garderobe.
  • Puffer jassen: Puffer jassen zijn niet alleen warm en praktisch, maar ook trendy. Kies voor een puffer jas met een tailleband of ceintuur om je silhouet te accentueren.
  • Teddy jassen: Teddy jassen zijn gemaakt van zachte, pluizige stoffen en zijn ideaal voor een gezellige en comfortabele winterlook. Draag ze in een oversized stijl of kies voor een meer getailleerd model, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.
  • Trenchcoats: Trenchcoats zijn tijdloos en veelzijdig. Kies voor een gevoerde versie om je warm te houden tijdens de koudere winterdagen.

Naast deze trends zijn er enkele andere winteressentials die je in je garderobe zou moeten hebben, zoals laarzen, warme accessoires (mutsen, sjaals en handschoenen), en laagjes zoals thermisch ondergoed en vesten. Houd rekening met je persoonlijke stijl en voorkeuren bij het kiezen van winterkleding en experimenteer met verschillende texturen, kleuren en silhouetten om een look te creëren die bij jou past.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *