Herfst- en wintertrends 2022

Enkele van deze trends waren:

  1. Oversized kledingstukken: Oversized truien, jassen en broeken waren een populair trend in 2022. Dit geeft een comfortabele en casual uitstraling.
  2. Lederen kledingstukken: Lederen broeken, jassen en rokken waren een hit in 2022. Het geeft een stoere en edgy uitstraling.
  3. Dikke gebreide truien: Gebreide truien waren een populaire keuze voor de herfst en winter. Ze zijn warm, comfortabel en trendy.
  4. Geruite kleding: Geruite broeken, jassen en rokken waren een trend die ook in 2022 nog steeds populair was.
  5. Laarzen: Enkellaarzen, kniehoge laarzen en cowboy-laarzen waren populaire schoenkeuzes in 2022.
  6. Felle kleuren: Felle kleuren zoals roze, blauw en groen waren populair in de herfst en winter van 2021.
  7. Teddy jassen: Teddy jassen waren een grote trend in 2022 en zullen naar verwachting in de toekomst nog steeds populair blijven.
  8. Tweed en gerstekorrel patronen: Deze klassieke patronen zijn opnieuw in de mode en werden vaak gezien op jassen en blazers in 2022.
  9. Wollen kledingstukken: Wollen kledingstukken zoals jassen en truien waren een trend in 2022 vanwege hun warmte en duurzaamheid.
  10. Hoodies: Hoodies waren een populaire keuze in 2022, omdat ze comfortabel en casual zijn en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken.

Coole cargobroeken

Cargobroeken zijn terug van weggeweest en worden gezien als een coole en comfortabele optie voor dames. De broeken zijn geïnspireerd op de militaire uniformen en hebben veel zakken en riemen, waardoor ze zowel functioneel als stijlvol zijn.

Cargobroeken zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en maten, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Ze kunnen worden gedragen met een simpel t-shirt en sneakers voor een casual look, of met een blazer en hakken voor een meer formele outfit.

Een van de voordelen van cargobroeken is dat ze veelzijdig zijn en gemakkelijk te stylen zijn. Je kunt ze combineren met verschillende tops en schoenen om verschillende looks te creëren. Bovendien zijn ze comfortabel en praktisch, vooral tijdens koudere dagen wanneer je misschien meer laagjes wilt dragen.

Cargobroeken zijn niet alleen een trendy optie, maar ook een duurzame keuze. Veel merken produceren deze broeken van biologisch katoen of gerecyclede materialen, waardoor ze milieuvriendelijker zijn.

Beige- en bruintinten

Beige- en bruintinten zijn trendy kleuren die in verschillende kledingstukken en accessoires kunnen worden gedragen. Deze kleuren zijn perfect voor het creëren van een rustige en natuurlijke uitstraling en passen goed bij de herfst- en wintermaanden.

Een van de meest populaire manieren om beige- en bruintinten te dragen is door ze te combineren met andere neutrale kleuren zoals wit, zwart en grijs. Een beige trui of coltrui kan bijvoorbeeld worden gedragen met zwarte broeken of een grijze rok.

Een andere manier om beige- en bruintinten te dragen is door ze te combineren met andere aardetinten zoals groen en donkerblauw. Een groene broek kan bijvoorbeeld worden gedragen met een bruine trui en een donkerblauwe jas.

Accessoires in beige- en bruintinten zijn ook een geweldige manier om deze kleuren in je outfit te verwerken. Denk hierbij aan een bruine of beige sjaal, tas of laarzen. Door het gebruik van accessoires kun je subtiel deze kleuren toevoegen aan je outfit.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *