De beste kleding en mode tips voor kleine vrouwen

De beste kleding- en modetips voor kleine vrouwen

Als je klein van gestalte bent, kan het soms lastig zijn om de juiste kleding te vinden die goed past en je lengte op een flatterende manier benadrukt. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het kiezen van de beste kleding en het creëren van een stijlvolle look:

1.Kies voor aansluitende kledingstukken: Aansluitende kledingstukken kunnen je figuur accentueren en je lengte benadrukken. Kies voor nauwsluitende tops en broeken die je rondingen volgen, maar vermijd te strakke kleding.

2.Vermijd grote prints: Grote prints kunnen overweldigend zijn voor kleine vrouwen. Kies in plaats daarvan voor kleine prints of effen kleuren om een gestroomlijnde uitstraling te creëren.

3.Draag hoge hakken: Hoge hakken kunnen je lengte direct vergroten. Kies voor schoenen met een hak van 5 cm of hoger om je benen te verlengen. Vermijd echter hoge hakken die te smal zijn, omdat deze je benen korter kunnen laten lijken.

4.Ga voor verticale lijnen: Verticale lijnen in je kleding kunnen je lengte benadrukken. Kies voor broeken en rokken met een verticale streep of een vest of blazer met verticale lijnen.

5.Draag laagjes: Het dragen van laagjes kan je outfit interessanter maken en tegelijkertijd je lengte accentueren. Draag bijvoorbeeld een jasje over een blouse of voeg een sjaal toe aan je outfit voor extra dimensie.

6.Kies voor hoge taille broeken en rokken: Hoge taille broeken en rokken kunnen je benen langer doen lijken en je taille benadrukken. Combineer ze met een aansluitende top om je figuur te accentueren.

7.Vermijd te lange kledingstukken: Te lange kledingstukken kunnen je klein laten lijken. Kies voor kleding die net boven of onder je knieën valt om je benen te benadrukken.

8.Draag V-hals tops: V-hals tops kunnen je lengte benadrukken en je neklijn verlengen. Vermijd tops met een hoge halslijn of ronde halslijn, omdat deze je figuur korter kunnen laten lijken.

9.Probeer asymmetrische kleding: Asymmetrische kledingstukken kunnen een interessante en unieke uitstraling geven en tegelijkertijd je lengte benadrukken. Probeer een asymmetrische top of jurk om je figuur te accentueren.

10.Kies voor kortere jassen en blazers: Kortere jassen en blazers kunnen je taille benadrukken en je lengte verlengen. Vermijd jassen die te lang zijn en op of onder je heupen vallen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *