Dé trends op het gebied van broeken deze herfst en winter

Als het gaat om broeken, zijn er verschillende trends te zien voor herfst en winter van dit jaar. Hieronder staan enkele van de belangrijkste trends op het gebied van broeken voor het komende seizoen:

  1. Wijde pijpen: Wijde pijpen zijn nog steeds een trend en zullen deze herfst en winter blijven. Denk bijvoorbeeld aan wijde broeken met hoge taille in verschillende lengtes, van cropped tot lang.
  2. High-waisted: Broeken met een hoge taille zijn ook een trend die aan populariteit wint. Deze broeken creëren een slanke taille en kunnen worden gecombineerd met een korte top of blouse die in de taille wordt gestopt.
  3. Leer en imitatieleer: Leren en imitatieleer zijn materialen die we dit seizoen veel zullen zien, vooral in broeken. Van een leren legging tot een imitatieleren broek, deze items zijn stoer en chic tegelijk.
  4. Prints: Prints blijven ook deze herfst en winter populair, en we zien ze terug op broeken. Denk bijvoorbeeld aan dierenprints, ruitjes en strepen.
  5. Flare: Flare broeken zijn terug van weggeweest en worden dit seizoen in verschillende materialen en kleuren gezien. Deze broeken zijn strak om de heupen en dijen en lopen dan wijd uit.
  6. Corduroy: Corduroy is een materiaal dat we veel zullen zien deze herfst en winter, vooral in broeken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie corduroy broek in een warme kleur zoals bruin, oker of bordeauxrood.

Onthoud dat het belangrijkste is dat je een broek kiest waarin je je comfortabel voelt en die past bij jouw persoonlijke stijl. Combineer een trendy broek met basics voor een tijdloze look die je steeds opnieuw kunt dragen.

Kleuren & Materialen

Kleuren en materialen zijn belangrijke aspecten bij het samenstellen van een outfit. Hieronder vind je wat informatie over de trends op het gebied van kleuren en materialen voor dit seizoen.

Kleuren:

  • Neutrale kleuren zoals beige, bruin en grijs zijn erg populair deze herfst en winter. Ze zijn makkelijk te combineren en geven een klassieke uitstraling aan je outfit.
  • Warme kleuren zoals bordeauxrood, oranje en mosterdgeel zijn ook in de mode. Deze kleuren geven een warm gevoel en zijn perfect voor de herfst en winter.
  • Pastelkleuren zijn niet alleen voor de lente en zomer, ook dit seizoen kunnen ze gedragen worden. Denk bijvoorbeeld aan pastelroze, lila en babyblauw.

Materialen:

  • Leer en imitatieleer zijn populair deze herfst en winter. Een leren of imitatieleren jasje of broek is een perfecte manier om wat stoere elementen aan je outfit toe te voegen.
  • Corduroy is ook in de mode. Het is een zachte stof die warmte biedt en perfect is voor de koudere maanden.
  • Wol is een klassieke stof die altijd in de mode is. Een wollen jas of trui is warm en comfortabel en kan perfect worden gecombineerd met andere items in je garderobe.

Onthoud dat deze trends slechts richtlijnen zijn en dat het belangrijkste is dat je draagt wat je leuk vindt en wat past bij jouw persoonlijke stijl. Combineer verschillende kleuren en materialen om een unieke en persoonlijke outfit te creëren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *