Deze producten met SPF zijn ideaal voor onder of over je make-up

SPF-sticks:

Tocobo Cotton Soft-stick: Deze SPF-stick biedt een zeer hoge bescherming met SPF 50+. Het heeft een doorzichtige, matte afwerking waardoor het gemakkelijk over je make-up kan worden aangebracht. De stick is handig en draagbaar, zodat je het gemakkelijk in je tas kunt meenemen voor touch-ups gedurende de dag.
Beauty of Joseon-stick: Deze stick heeft ook een SPF 50+ bescherming en geeft een matte finish. Het is perfect om over je make-up heen aan te brengen zonder dat het je make-up verstoort. De stickformule maakt het gemakkelijk om precies de gewenste gebieden te bereiken.

SPF-sprays:

Garnier Ambre Solaire-spray: Deze spray biedt een hoge bescherming met SPF 50. Het heeft een niet-vettige textuur en laat geen witte waas achter. Je kunt het gemakkelijk over je make-up sprayen voor een gelijkmatige en onzichtbare bescherming tegen de zon. Bovendien is het verrijkt met hyaluronzuur voor een hydraterend effect op de huid.
The Retouch One-spray: Deze face mist heeft SPF 30 en kan worden gebruikt om je make-up te verfrissen en tegelijkertijd je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. De sprayformule zorgt voor een lichte, niet-plakkerige textuur en helpt je make-up op zijn plaats te houden gedurende de dag.

SPF-poeders:

Clarins-poeder met SPF: Dit poeder biedt SPF 30 bescherming en heeft een zijdezachte textuur. Het kan zowel over je make-up als onder je make-up worden aangebracht. Het matteert de huid en helpt overtollige glans te absorberen, terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt tegen de zon.
Hawaiian Tropic-poeder met SPF: Dit poeder heeft ook SPF 30 bescherming en wordt geleverd met een handige poederkwast. Het is ideaal om over je make-up heen aan te brengen voor een matte finish en extra zonbescherming. Het poeder is lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen voor touch-ups gedurende de dag.

SPF-primers:

Charlotte Tilbury-primer met SPF: Deze primer biedt een hoge bescherming met SPF 50. Het heeft een hydraterende formule die de huid verzorgt en beschermt tegen schadelijke zonnestralen. Het fungeert als een perfecte basis voor je make-up, waardoor het langer blijft zitten en er fris uitziet.
Mac-primer met SPF: Deze primer biedt ook SPF 50 bescherming en heeft een lichte, niet-plakkerige textuur. Het helpt de huid te beschermen tegen UV-stralen en creëert een gladde basis voor je make-up. Het verlengt de duurzaamheid van je make-up en zorgt voor een stralende teint.

Met deze SPF-producten kun je je huid effectief beschermen tegen schadelijke zonnestralen, zelfs als je make-up draagt. Kies de producten die het beste passen bij je behoeften en huidtype, en geniet van een zorgeloze dag in de zon terwijl je er stralend uitziet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *