De 11 leukste trends najaar 2022

De 11 leukste trends voor het najaar van 2022

Het najaar van 2022 staat voor de deur en het is tijd om de nieuwste modetrends te bekijken. Hier zijn de 11 leukste trends van dit seizoen die je zeker niet mag missen:

1.Over-sized truien: Dit najaar draait het allemaal om comfort, en over-sized truien zijn de perfecte manier om warm en stijlvol te blijven. Kies voor opvallende kleuren en prints om je look op te fleuren.

2.Laagjes: Laagjes zijn essentieel voor de koudere maanden. Combineer verschillende texturen en materialen, zoals wol, katoen en zijde, om een unieke en trendy outfit samen te stellen.

3.Leer: Dit najaar staat leer centraal in de mode. Denk aan leren jassen, rokken en broeken, maar ook aan accessoires zoals tassen en schoenen.

4.Dierenprints: Dierenprints zijn terug van weggeweest en geven je outfit een speels tintje. Ga voor luipaard, zebra of slangenprint voor een gewaagde look.

5.Pofmouwen: De romantische pofmouw is een grote trend dit najaar. Draag een blouse of jurk met pofmouwen om een vleugje drama aan je outfit toe te voegen.

6.Kleurrijke panty’s: Geef je garderobe een kleurboost met heldere en gedurfde panty’s. Kies voor opvallende kleuren zoals rood, blauw of groen om je benen in de spotlight te zetten.

7.Metallics: Schitter dit najaar met metallic kledingstukken en accessoires. Van glanzende zilveren rokken tot glimmende gouden tassen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

8.Statement schoenen: Maak je outfit af met opvallende schoenen. Denk aan felgekleurde enkellaarsjes, glinsterende pumps of stoere biker boots.

9.Capes en poncho’s: Capes en poncho’s zijn dit seizoen de perfecte vervanging voor jassen. Draag ze over een trui of blouse voor een extra laag warmte en stijl.

10.Hoofddeksels: Hoeden, mutsen en haarbanden zijn onmisbaar dit najaar. Kies voor opvallende ontwerpen en prints om je look compleet te maken.

11.Duurzame mode: Steeds meer mensen kiezen voor duurzame kleding en accessoires. Ga voor merken die milieuvriendelijke materialen en productiemethoden gebruiken om een positieve impact op de wereld te hebben.

Met deze 11 trends ben je helemaal klaar voor het najaar van 2022. Experimenteer met verschillende stijlen en maak je garderobe helemaal up-to-date!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *